Hem
Compliance
Ansvarsfullt företagande
Om företaget
Organisation
Möt våra medarbetare
Historik
Legal information
Lediga tjänster
Produkter
Projektering och support
Infotek
Referensprojekt
Kontakt
Sök
Logga in

Möt våra medarbetare

Det finns en enda stor anledning till varför Vossloh är ett av världens ledande företag inom spårväxlar och spårteknik: Våra medarbetare. Det är tack vare deras enorma engagemang som vi hela tiden utvecklas – och som vi i förlängningen är en del i att utveckla och modernisera järn- och spårvägen.

Hans Pettersson

1 500 % snabbare ledtid i Ystadfabrik

Fredrik Andersson arbetar med ständigt förbättra produktionen. I en av företagets fabriker har produktionsledtiden minskat med 1 500 procent.

Fredrik Andersson
Hans Pettersson

”Det känns kul att bidra till en hållbar framtid”

Vilja att bidra till ett hållbart samhälle är en av många anledningar att arbeta med järnväg i Sverige. Konstruktören Hans Pettersson berättar om sin väg till yrket.

Hans Pettersson
Anders Ahlquist

”Vi gör en samhällsinsats”

Många på Vossloh är lite av järnvägsnördar, menar teknikchefen Anders Ahlquist. Det ger ett starkt personligt intresse och driv till att ge Sverige ett bra och fungerande järnvägsnät.

Anders Ahlquist
Fredrik Johansson

Fredrik går i bräschen för järnvägsinstallationer

90-talskrisen förde elektrikern Fredrik Johansson in på en helt ny bana. Nu är han en del av spjutspetsutvecklingen inom Vossloh som förändrar järnvägsbranschen.

Fredrik Johansson
Teddy Mastborn

Utlandsjobb gav nya erfarenheter

När Vossloh öppnade fabrik i Kina 2011 fick Teddy Mastborn möjlighet att följa med och starta upp verksamheten. Det är en erfarenhet han rekommenderar.
– Att möta andra kulturer och situationer gör att man utvecklas mycket i sin yrkesroll.

Teddy Mastborn
Andreas Rydén

Vossloh var Andreas Rydéns förstahandsval efter gymnasiet

Efter att ha praktiserat på Vossloh var bolaget förstahandsvalet för Andreas Rydén efter avslutad gymnasieutbildning. Nu ansvarar han för den norska marknaden.

Andreas Rydén
Susanne Klyft

Susanne har medarbetarnas säkerhet för ögonen

Det var slumpen som fick Susanne Klyft att söka ett konsultuppdrag för Vossloh när hon ville ha förändring i sitt arbetsliv. Tio år senare är hon anställd som Director of environment, health and safety och utvecklar säkerhetsarbetet i Europa.

Susanne Klyft
Björn Lundwall

Björns nyfikenhet gav karriären en skjuts

Under hela sitt liv har Björn Lundwall skruvat isär prylar för att ta reda på hur de fungerar. På Vossloh utvecklades intresset till en profession. Som produktutvecklare är han ständigt på jakt efter en smartare lösning.

Björn Lundwall
lll
Provided by Webforum