Hem
Compliance
Ansvarsfullt företagande
Om företaget
Organisation
Möt våra medarbetare
Historik
Legal information
Lediga tjänster
Produkter
Projektering och support
Infotek
Referensprojekt
Kontakt
Sök
Logga in
Namnlöst dokument

Vossloh Nordic Switch Systems – Nordens ledande leverantör inom spårteknik

Vossloh är ett av världens ledande företag inom spårväxlar och spårteknik. Vi erbjuder heltäckande kompetens och resurser inom allt som rör modern spårteknik från prefabricerade höghastighetsväxlar och skräddarsydda spårsystem till ett fullständigt tillbehörs- och underhållsprogram.

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda en mycket hög kompetens och ett unikt anpassat kunnande för era behov.

Med de högre miljömässiga kraven som ställs på transporter i framtiden uppfyller järnvägen flertalet. Dessutom är järnvägen sedan länge driftsäker och kostnadseffektiv. Järnvägsutbyggnaden kommer de närmsta decennierna att öka kraftigt. Samtidigt kommer kraven på minskade driftstopp att öka. Vossloh Nordic har lång erfarenhet av de nordiska järnvägarna och har ett heltäckande sortiment vad det gäller järnvägstrafik. Exempel på detta är när vårt moderbolag Vossloh Cogifer S.A., som med hjälp av VNSS slog världsrekord med en toppfart på 574,8 km/h i april 2007.

Oavsett vilka krav ni ställer på oss vad gäller snabbhet eller tyngd så har vi spårväxeln och spårkomponenterna som optimerar trafiken för er.

”Vi leder utvecklingen av spårväxlar i Norden”

Genom att prefabricera spårväxlar så har Vossloh revolutionerat den svenska järnvägen – installationstiden har minskat från 20 till tre timmar. Andreas Rydén är en av dem som gjort det möjligt genom att ta fram underlag till prefabrikationen.

Möt våra medarbetare

Företagsbroschyr

Ladda ner vår företagsbroschyr där du kan läsa mer om Vossloh Nordic Switch Systems – Nordens ledande leverantör inom spårteknik.

Ladda ner PDF
lll
Provided by Webforum