Hem
Compliance
Ansvarsfullt företagande
Om företaget
Organisation
Ansvarsfullt ägande
ABC
Produktionsorganisation
Möt våra medarbetare
Historik
Legal information
Lediga tjänster
Produkter
Projektering och support
Infotek
Referensprojekt
Kontakt
Sök
Logga in


Organisation

Vossloh Nordic Switch Systems består av två företag i de nordiska länderna:  Vossloh Cogifer Finland, i Teijo och Vossloh Nordic Switch Systems med sitt säte i Ystad, Sverige. Fabriken i Ystad står för tillverkningen av spår-, spårväxelkomponenter och spårvagnsarrangemang. I Örebros anrika SJ-verkstäder, byggda 1914, monteras växlarna på slipers, där finns även vårt lager av färdiga produkter på grund av Örebros gynnsamma geografiska placering.

Gruppens sammanlagda kompetens och mycket långa erfarenhet av spårsystem gör Vossloh Nordic Switch Systems till en kvalificerad tillverkare och leverantör med stort kunnande, direkt anpassat till nordiska förhållanden.

Vossloh Nordic Switch Systems AB har idag 190 anställda utspridda på sex anläggningar i Sverige, Danmark och Finland. Vår styrka är en motiverad personal med mycket hög produktkännedom som gör oss unika inom spårväxeltillverkning i Nordeuropa. Med en medelålder på ca. 40 år speglar detta en bra bild på erfarenhet och nytänkande. Tjänstemän och övrig administrativ personal utgör ca 30 % av personalen.


           


lll
Provided by Webforum